четвъртък, 22 март 2012 г.

Приготвено от мен



Отдавна , по точно от 2 седмици не съм месила нищо и реших по случай празника на нашия град Велико Търново да направя нещо по-различно - пълнени питки. Рецептата я взех от нета , като пълнежа освен това, което сложих  - мариновани краставички и шунка на дребно нарязани, поставих и настърган кашкавал. Можеше и още неща да се сложат, но ще чакат одобрение довечера при дегустацията. Според мен нарязани маслини и гъби също ще са добре на вкус. Тук вече може човек да се развихри и да експериментира.

петък, 16 март 2012 г.

Много схеми

Ето и наколко линка споделени с мен от една дама от руски форум.

bennie.gallery.ru 
blog.kp.ru 
vsehobby.ru 
magic-work.ru 
picasaweb.google.com/104441232342177975640 
 

Ново начинание

Един малък етап - нямах търпение да започна. Много приятни цветове, има 6 смесени.  От 2 години не съм шила Дименшънс и бях забравила как смесването на цветовете влияе върху крайния резултат.

сряда, 7 март 2012 г.

Ново начинание

Миналата година имах възможност да си поръчам 5 броя гоблени на Dimensions. Единия стана притежател на дама от Русия, а другите зачакаха по-добри времена. Този гоблен с вълците ще бъде за новото семейство на моя по-голям син. По фън-шуй двойка животни, и по-специално двойка вълци е много добре да присъства във всяко семейство, способства за семейното благополучие.  Повече от година не съм бродирала нищо от тази фирма и нямам търпение, всеки път крайния резултат си струва усилията. Особено ми харесва новия начин на подреждане на конците в органайзер, всичко е готово за работа, преди бяха сложени на снопче и доста трудно ставаше определянето на цветовете.